No items found.

Concert | Echochambers van Nadezda Filippova (piano)

22 juni 2024

In maart 2024 verscheen het langverwachte album 'Echo Chambers' (4 sterren in de volkskrant!) van de veelbelovende pianiste Nadezda Filippova. Op 22 juni biedt Dat Bolwerck de unieke mogelijkheid om dit concert in een intieme setting te ervaren!

Laat je meevoeren naar de mysterieuze echokamer: de plek in ons hoofd waar eigen overtuigingen klinken en soms hardnekkige denkbeelden ontstaan. Hier zoekt een musicus een leven lang naar zijn unieke stijl en identiteit. Deze zoektocht komt prachtig tot uiting in de werken van Debussy en het speciaal voor Filippova geschreven titelstuk 'Echo Chambers' van Juan Felipe Waller.

‘Echo Chambers’ is een persoonlijke reis door Filippova's ervaringen, waaronder haar strijd tegen een depressie in 2020. Haar opleiding in Rusland en Nederland en de invloed van Debussy hebben haar getransformeerd tot een veelzijdige musicus met een rijke, authentieke stem. Op deze avond hoor je niet alleen Debussy's betoverende stukken, maar ook hedendaagse composities zoals ‘Entranced by the beckoning light’ van Vanessa Lann.

Beleef 'Echo Chambers' - Een muzikale reis van zelfontdekking, met werken van Debussy en hedendaagse composities!

Datum:
22 juni 2024
Tijd:

20.00 - 21.00 uur

Locatie:
Dat Bolwerck, Zaadmarkt 112, Zutphen
Taal:
Prijs:
€20
Fotografie:

Nadezda Filippova (1989) begon op jonge leeftijd met pianospelen en groeide uit tot een internationaal erkende pianiste. Haar talent en toewijding hebben haar over de hele wereld gebracht, met optredens in gerenommeerde zalen en festivals. Ze heeft een eigen kamermuziekserie in Amsterdam en heeft een breed scala aan muzikale samenwerkingen op haar naam staan. Haar debuutalbum ‘Illimité’ verscheen in 2017. Na een periode van persoonlijke strijd is ze teruggekeerd met het album ‘Echo Chambers’, waarin ze haar muzikale en levenservaringen deelt met haar luisteraars.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over Dat Bolwerck en de programmering.

Bedankt, de inschrijving geslaagd!
Oops! Something went wrong while submitting the form.