No items found.

Experience | De Knipdialoog - Hairstyliste Brockotter

1, 7 juni 2024

Het gebeurt niet vaak dat je de kans krijgt om geknipt te worden in de sfeervolle Behangkamer van Dat Bolwerck, op een echte oude kappersstoel uitkijkend op de kunstwerken van Gijs Müller!

In de knipdialoog ga je de dialoog aan met hairstyliste Laura Brockotter. Jij zet de eerste knip of knippen, net wat je durft of voelt op dat moment. Laura tuned in en maakt de dialoog knippend af tot een mooie en unieke haarstijl.

De grafische werken die getoond worden in de Behangkamer hebben een intiem karakter en gaan over persoonlijke gevoelens waarin iedereen zich kan herkennen. De kunstenaar Gijs Müller observeert, herkent, adopteert en herinterpreteert: alles kan een beeld zijn. Müller treedt zo op als reporter van de ziel, van zichzelf én van ieder ander. Wat zie jij in het werk, herken je jezelf?  

Mens in wording | I’M NEW HERE

De eerste lok, door jou geknipt, bewaren we op een speciaal kaartje in de vitrine in het Koetshuis: Mens in wording – I’M NEW HERE

Alleen op 1 en 7 juni bieden we deze mogelijkheid aan. Per dag zijn er 4 knipdialogen mogelijk. Reserveer daarom snel je plek via de website van Laura Brockotter via de bestel tickets button op deze pagina.

Datum:
1, 7 juni 2024
Tijd:

1 & 7 juni om: 11.00u, 12.15u, 14.00u en 15.15u

 

Locatie:
Dat Bolwerck, Zaadmarkt 112, Zutphen
Taal:
Prijs:
€60
Fotografie:

Sinds 2021 is Laura weer woonachtig in Zutphen, samen met haar vriend Dajo en twee zonen. Na de kunstacademie besloot ze haar kinderdroom na te jagen en volgde de kappersopleiding. Daarna ging ze direct aan de slag bij Kinki Kappers in Amsterdam. Na een aantal jaar begon haar liefde voor kunst weer te kriebelen en startte ze de conceptstore Draagbaar. Een winkel waar kunstenaars de ruimte kregen om te exposeren en hun werk te verkopen en hairstylistes een kappersstoel konden huren. Een geweldige creatieve hub. Maar er kwam een unieke kans om naar Bali te gaan en de reislust wakkerde aan. Helaas ging de hele wereld in lockdown na drie weken en kregen ze als familie de tijd om na te denken over de toekomst. Ze verhuisden (terug) naar het oosten en zo ontstond Sage haarsalon in Zutphen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over Dat Bolwerck en de programmering.

Bedankt, de inschrijving geslaagd!
Oops! Something went wrong while submitting the form.