No items found.

Familierondleiding | Kinderen 4 t/m 12 jaar

22 mei 2024

Speciaal voor kinderen en hun (groot)ouders organiseert Dat Bolwerck een rondleiding langs de tentoonstelling I’M NEW HERE.

In deze kinderrondleiding nemen we je mee langs de verschillende werken en installaties van kunstenaar Gijs Müller. In zijn werk verwerkt Müller gevoelens die we zelf misschien ook herkennen. Dit doet hij door eerst goed om zich heen te kijken, te praten met mensen, te voelen of gevoelens van anderen zich eigen te maken en daarna maakt hij daar zijn eigen beeld van. Zo is hij eigenlijk een verslaggever van hoe hij de wereld ziet maar ook hoe anderen de wereld zien.

Herken jij jezelf in de werken van Müller, of gevoelens. Wat gebeurt er als je net wat langer kijkt? En als je zelf iets zou mogen maken, wat zou dat zijn? Waar zou dat over gaan?

Datum:
22 mei 2024
Tijd:

15.00 -16.00 uur

Locatie:
Dat Bolwerck, Zaadmarkt 112, Zutphen
Taal:
Prijs:
€5 (alleen de kinderen betalen, de (groot)ouders hoeven geen kaartje te kopen)
Fotografie:

Gijs Müller studeerde aan de A.K.I. Enschede en het Sandberg Instituut, Amsterdam. Eerder exposeerde hij in Los Angeles, Parijs, Dundee, Berlijn, Kaapstad, Wroclaw, Johannesburg, Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Tegenwoordig doceert hij aan de Gerrit Rietveld Academie, Amsterdam. Gijs Müller woont en werkt in Zutphen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over Dat Bolwerck en de programmering.

Bedankt, de inschrijving geslaagd!
Oops! Something went wrong while submitting the form.