No items found.
Cadavre Exquise - 2020 door Viviane Sassen

Publieksrondleiding door Hilde Dorrestein

2 juli 2023

Hilde Dorrestein verzorgt deze middag een verdiepende rondleiding. Het principe is simpel: elke waarneming, associatie, gedachte aan de hand van het kunstwerk is welkom, en alles wat we daarbij inbrengen wortelen we expliciet in waar we het zien. Je zult merken dat er al heel snel een collectief veld ontstaat waarin we gezamenlijk steeds meer gaan zien en ook tot nieuwe vragen en conclusies komen. En dat de kunst steeds meer tot ons gaat spreken. Tot slot zal er een kort afrondend gesprek zijn.

Over Hilde Dorrestein

Hilde Dorrestein werkt als rondleider bij museum EICAS in Deventer. Echt kijken is een passie van haar, maar inhoudelijke verdieping evenzeer - die te zaaien, te verwoorden, te delen.

Een filosofisch essay van Peter van der Boom

Na opgave krijg je van Dat Bolwerck een filosofische essay van Peter van der Boom over deze tentoonstelling. Dat is een andere, ook zeer interessante manier om met de kunst bezig te zijn. Zo opent Dat Bolwerck in één keer twee vensters, elk met een eigen zicht. Het werk van Peter zal geen rol in de rondleiding van Hilde spelen. Het zijn twee werelden naast elkaar. Je kunt je in beide bewegen.

Datum:
2 juli 2023
Tijd:

14:00 - 16:00 uur

Locatie:
Dat Bolwerck, Zaadmarkt 112, Zutphen
Taal:
Nederlands
Prijs:
€10,00
Fotografie:
Cadavre Exquise - 2020 door Viviane Sassen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over Dat Bolwerck en de programmering.

Bedankt, de inschrijving geslaagd!
Oops! Something went wrong while submitting the form.