No items found.

Voor publiek toegankelijke lessen Liedkunst

22 september / 23 september 2023

Sopraan Johannette Zomer (Zomer Academie Zutphen) geeft van 22 t/m 24 september een masterclass Liedduo samen met pianist Hans Eijsackers. Op 22 en 23 septermber zijn deze lessen voor publiek toegankelijk gemaakt. Zo kun je meemaken hoe de kneepjes van het liedvak door Johannette en Hans worden bijgebracht.

Voor meer info:

https://zomeracademiezutphen.nl/

Datum:
22 september - 23 september 2023
Tijd:

Van 13:30 - 17:00 uur

Locatie:
Dat Bolwerck, Zaadmarkt 112, Zutphen
Taal:
Nederlands
Prijs:
€10 (ter plekke te voldoen, incl. 1 kop thee of koffie).
Fotografie:

Zomer Academie Zutphen

Platform voor jonge professionals, studenten en amateurs.

De Zomer Academie Zutphen (ZAZ) is in 2016 opgericht op initiatief van de in Zutphen woonachtige zangeres Johannette Zomer. Met haar rijke, internationale solocarrière kan zij als artistiek leider van de ZAZ voortbouwen op een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde musici. Uitgangspunt is het vocale repertoire uit de 17e en vroeg 18e eeuw. ZAZ organiseert elke twee jaar een vijfdaags festival met masterclasses, workshops en concerten in de historische binnenstad van Zutphen. Daarnaast vinden door het jaar heen andere educatieve activiteiten plaats, zoals koorworkshops, masterclasses en – afwisselend met de Zomer Academie – een tweejaarlijks operaproject.

ZAZ is een platform waar professionals, amateurmusici en publiek elkaar ontmoeten. Onderzoek en overdracht van kennis gaan hand in hand met het verkennen van nieuw repertoire, de ontwikkeling van nieuwe producties en de organisatie van concerten in het gehele land.  Johannette Zomer wordt bij haar veelzijdige activiteiten als solist, programmeur en concertorganisator ondersteund door Stichting Sparrowtree.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over Dat Bolwerck en de programmering.

Bedankt, de inschrijving geslaagd!
Oops! Something went wrong while submitting the form.