No items found.
Still uit de film ' Her'

Zutphen Openluchtfilm 2024 | Her

5 juli 2024

Laat je deze zomer prikkelen door bijzondere films in de mooiste tuinen van Zutphen

Dat Bolwerck, Luxor Theater en Stedelijk Museum Zutphen (Musea Zutphen) presenteren Zutphen Openluchtfilm 2024. Vier zomeravonden worden de tuinen van Musea Zutphen en Dat Bolwerck omgetoverd tot openluchtbioscoop en worden er films getoond die aansluiten bij de thema's van de tentoonstelling in Dat Bolwerck ‘Folding Ambivalence’ en ‘Gedrukt in Zutphen’ in Stedelijk Museum Zutphen.

Her – vrijdag 5 juli

Spike Jonze, Verenigde Staten 2013, 126 min.

Romantisch sciencefiction-filmdrama dat zich afspeelt in de wel zeer nabije toekomst van 2025. De eenzame schrijver Theodore Twombly probeert over de scheiding met zijn vrouw Catherine heen te komen. Hij koopt een nieuwe computer met een intelligent, zelfbewust en zelflerend besturingssysteem. Het stelt zich voor als Samantha en heeft een vrouwenstem en een vrouwelijke persoonlijkheid. Hoe langer Theodore communiceert met Samantha, hoe beter ze elkaar leren kennen en hoe meer er een van beide kanten oprechte liefdesrelatie ontstaat.

De unieke toekomstwereld die Spike Jonze (Adaptation, Being John Malkovich) creëert, de actuele thema's, de eigenzinnige humor, de dromerige beelden, de soundtrack van Arcade Fire - bij elkaar levert het een onvergetelijke filmervaring op. De film won een Oscar en een Golden Globe voor beste originele scenario. Met Joaquin Phoenix, Rooney Mara en Scarlett Johansson.

Note: Bij regen verplaatsen we de filmvertoning naar binnen.

Datum:
5 juli 2024
Tijd:

Inloop vanaf 21.30 uur | Aanvang film om 22.00 uur

Locatie:
Dat Bolwerck, Zaadmarkt 112, Zutphen
Taal:
De film is Nederlands ondertiteld
Prijs:
€12,50 inclusief één consumptie
Fotografie:
Still uit de film ' Her'

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over Dat Bolwerck en de programmering.

Bedankt, de inschrijving geslaagd!
Oops! Something went wrong while submitting the form.