No items found.
Mounira Al Solh, I Strongly Believe In Our Right To Be Frivolous, 2012-ongoing

Buddy Café met Mounira Al Solh

11 en 12 februari 2023

Tijdens dit Buddy Café in de Groene Zaal, een plek waar men samen kan komen en verhalen kan uitwisselen, zal Mounira Al Solh portretten maken en de verhalen op tekenen van buddy's met hun buddy's.

In samenwerking met Stichting Buddy to Buddy zal er op 11 en 12 februari een Buddy Café gehouden worden. Op deze speciale middagen zal Mounira Al Solh aanwezig zijn in de groene zaal van Dat Bolwerck en kun je zien hoe zij de portretten maakt en de verhalen optekent van buddy's met hun buddy's. Deze tekeningen zullen de tekeningenserie 'Strongly Believe in our Right to Be Frivolous' aanvullen die tentoongesteld wordt in de groene zaal.

Het Buddy Café is een plek waar men kan samen komen, verhalen kan uitwisselen en waar mensen uit Zutphen en omgeving aan migranten en vluchtelingen kunnen worden gekoppeld als Buddy's.

Voor meer informatie over de Stichting Buddy to Buddy:

www.buddytobuddy.nl

Datum:
11 en 12 februari 2023
Tijd:

13:00 - 16:00 uur

Locatie:
Dat Bolwerck, Zaadmarkt 112, Zutphen
Taal:
Prijs:
Vrij toegankelijk
Fotografie:
Mounira Al Solh, I Strongly Believe In Our Right To Be Frivolous, 2012-ongoing

Mounira Al Solh studeerde schilderkunst aan de Libanese Universiteit van Beiroet (1998-2001) en beeldende kunst aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam (2003-2006). In 2007-2008 verbleef ze aan de Rijksakademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam. Werk van Al Solh werd onder meer getoond in The Art Institute of Chicago, KW Institute for Contemporary Art (Berlijn), het Van Abbe museum (Eindhoven), de Biënnale van Venetië, tijdens dOCUMENTA 14 (Kassel) en zeer recent op de Biennale van Busanin Korea. Ze werd genomineerd voor de 2015 Abraaj Group Art Prize in Dubai, en in 2009 voor de Volkskrant Beeldende Kunst prijs, en wordt vertegenwoordigd door Sfeir-Semler Gallery, Beiroet en Hamburg en Zeno X Gallery in Antwerpen, waar op dit moment een solo tentoonstelling van haar te zien is.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over Dat Bolwerck en de programmering.

Bedankt, de inschrijving geslaagd!
Oops! Something went wrong while submitting the form.