No items found.

Filosofische kinderworkshop door kinderfilosoof Sanne van Niel

27 december 2023

Stopt spelen?

Spelen, kunst bewonderen en filosoferen tegelijk? Jazeker! Beleef het mee bij Dat Bolwerck. Sanne van Niel (kinderfilosoof) neemt je mee om spelenderwijs op filosofische-ontdekkingstocht te gaan door de tentoonstelling “Buitenspelen” van Jólan van der Wiel. We gaan verfijnd bouwen, puur bewegen, diep denken en buigen ons over de vraag “Stopt spelen?”

Dus ben jij tussen de 4 en 12 jaar en ben je nieuwsgierig geworden naar deze workshop? Kom je dan verwonderen op 27 december 2023. We starten om 15:00 uur en eindigen rond 15:45.

PS: Neem je je ouders of verzorgers ook mee? Wie weet willen ze wel met ons mee verwonderen.

Datum:
27 december 2023
Tijd:

15:00 - 16:00 uur

Locatie:
Dat Bolwerck, Zaadmarkt 112, Zutphen
Taal:
Prijs:
€10
Fotografie:

Vanaf 2010 is Sanna van Niel praktijkdocent op het VMBO binnen het Groene profiel. Verder heeft zij ervaring opgedaan als onderwijsontwikkelaar en coach binnen het onderwijs.

Door vernieuwing binnen het onderwijs is Sanne van Niel in contact gekomen met filosoferen met kinderen en jongeren. Dit heeft haar niet meer losgelaten en zodoende heeft zij deelgenomen aan verschillende trainingen en opleidingen tot een goede gespreksleider van een filosofisch gesprek met kinderen en jongeren.

Sanne van Niel: "En wat is het een mooi vak! Werken met kinderen en jongeren vanuit nieuwsgierigheid en verwondering. Prachtige diepgaande gesprekken voeren en dan samen helemaal de weg kwijt raken. Veel plezier maken. Top! Ik denk dat filosofie prachtig de verbinding kan leggen tussen verschillende vaardigheden, kennis en kunde die kinderen en jongeren op school, thuis maar ook daarbuiten bezitten en opdoen. Het maakt je een verrijkt mens."

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over Dat Bolwerck en de programmering.

Bedankt, de inschrijving geslaagd!
Oops! Something went wrong while submitting the form.