No items found.
Sinjoo Lee, 'Machine in Flux - Wood'

Machine in Flux - Wood

2 / 3 oktober 2021

Machine in Flux – Wood is een kunstinstallatie van Sinjoo Lee in de vorm van een tekenmachine die tekening maakt die lijken op de doorsnede van een boomstam. De installatie reageert op verandering van licht, wind, temperatuur, vochtigheid en geluid. Al deze invloeden en wisselende omstandigheden worden voor je ogen vertaald in inkttekeningen. Gedurende de dag verschijnt er een bijzonder patroon. Machine in Flux – Wood is een onderzoek in hoe natuurlijke fenomenen en krachten zich kunnen uiten via technologie ingebracht door de mens.

Deze installatie is onderdeel van het tekenfestival The Big Draw Zutphen. Van 30 september tot en met 3 oktober staat Zutphen geheel in het teken van de tekenkunst.

Datum:
2 - 3 oktober 2021
Tijd:

13:00 - 16:00

Locatie:
Dat Bolwerck, Zaadmarkt 112, Zutphen
Taal:
-
Prijs:
Vrije toegang
Fotografie:
1. Sinjoo Lee, 'Machine in Flux - Wood'
The Big Draw Zutphen

In het jaar 2000 startte in Londen de stichting The Campaign for Drawing met een nieuw evenement The Big Draw. The Big Draw is een internationaal teken evenement dat jaarlijks in de maand oktober, wereldwijd in vele grote steden plaats vindt. De hele stad wordt gevraagd en uitgedaagd om te tekenen.

The Big Draw Nijmegen organiseert voor het tweede jaar The Big Draw Gelderland en Zutphen is een van de zes steden die in 2021 meedoet. In Zutphen worden het eerste weekend van oktober verschillende tekenprogramma’s opgezet in de stad. Dit zijn programma’s om aan mee te doen in de vorm van workshops of programma’s om naar te kijken. We organiseren samen met culturele instellingen, scholen, bedrijven, zorginstellingen, winkels en horecagelegenheden. Van 30 september tot en met 3 oktober staat Zutphen geheel in het teken van de tekenkunst.

Kijk voor het hele programma op https://thebigdrawzutphen.nl/.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over Dat Bolwerck en de programmering.

Bedankt, de inschrijving geslaagd!
Oops! Something went wrong while submitting the form.