No items found.
Fagottist Thomas Dulfer

Palpitations / Hartkloppingen

18 september 2021

Het concert Hartkloppingen van Thomas Dulfer (fagot) isgevuld met muziek waar zijn hart letterlijk sneller van gaat kloppen. Hij laatzijn passie voor het hart en de fagot letterlijk versmelten. De combinatie van stukken over het hart, de stukken die dichtbij zijn hart liggen en die de fagotlaten stralen met behulp van techniek zoals effectpedalen en hartslagmeters, maken van Palpitations een heel persoonlijk en onderscheidend programma.

Met stukken die letterlijk geïnspireerd zijn op zijn eigen hartslag zoals het stuk "Heart SOLO: waar hij samen speelt met zijn live hartslag en laat zien wat er met het hart gebeurt als je fagot speelt. Naast zijn eigen hartslag gebruik hij ook de hartslagen van mensen uit het publiek in zijn nieuwe compositie "Symphony of Hearts".

Naast deze muzikale vertaling van de hartslag, laat Palpitations ook zien waar Thomas hart altijd sneller van gaat kloppen, zoals van de eerste stukken geschreven voor fagot "Sacra Partitura" van Böddecker of "November 22" van Azmeh die de fagot laat zingen.

Datum:
18 september 2021
Tijd:

19:00 en 20:30

Locatie:
Dat Bolwerck, Zaadmarkt 112, Zutphen
Taal:
-
Prijs:
€16,-
Fotografie:
1. Fagottist Thomas Dulfer
Thomas Dulfer

Thomas Dulfer (1993) Voltooide zijn master aan de Hochschule für Musik und Tanz Köln bij Bram van Sambeek. In mei 2018 studeerde hij af aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag waar hij zijn bachelor met een 10/10 cum laude afrondde: “Hij slaagt erin het volledige muzikale spectrum te bestrijken en toont zijn unieke kwaliteiten als artiest”. Voor zijn master in Keulen ontving Thomas de Young Talent Award van het Prins Bernhard Cultuurfonds en een beurs van het Hendrik Muller’s Vaderlandsch fonds. Thomas is zeer actief in solo-, kamer- en orkestmuziek. In augustus 2019 was Thomas de jonge artiest in residentie van het muziekzomerfestival van het Nationaal Jeugdorkest. Zijn spel bleef niet onopgemerkt bij de verschillende concoursen waaraan Thomas meedeed. Hij speelt op een Heckel fagot die hij met hulp van Stichting Eigen Muziekinstrument kon bemachtigen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over Dat Bolwerck en de programmering.

Bedankt, de inschrijving geslaagd!
Oops! Something went wrong while submitting the form.