No items found.
Show Pony

Popronde: Show Pony

24 oktober 2021

Show Pony is het alter ego van de Amerikaanse contrabassist Laura Nygren. Show Pony is ontstaan na jarenlang rustig thuis te hebben gezongen met haar instrument en liedjes te schrijven over liefdesverdriet, atomen en het absurde. Haar debuut-EP geschreven in samenwerking met No Compliments kwam in mei 2021 uit tijdens Rewire.

Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. De deelnemende podia zijn cafés, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein. Met één passe-partout-ticket kan je van optreden naar optreden hoppen

Datum:
24 oktober 2021
Tijd:

19:00

Locatie:
Dat Bolwerck, Zaadmarkt 112, Zutphen
Taal:
-
Prijs:
€ 5,- voor het hele festival
Fotografie:
1. Show Pony
Popronde Zutphen 2021

Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In 2021 strijkt Popronde neer in 41 steden: van Leeuwarden tot Middelburg, van Venlo tot Alkmaar en van Deventer tot Den Haag, geen stad is veilig! In elke stad treden op één avond circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia. De deelnemende podia zijn cafés, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein.

Met een passe-partout-ticket kan je van optreden naar optreden hoppen. Op de dag zelf moet je een coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs laten zien bij de eerste show die je wilt bezoeken of bij de infostand bij de VVV op de Houtmarkt. Daar krijg je een polsbandje. Je hoeft niet meer te reserveren en kunt dus overal spontaan binnenlopen. Mits er nog plek is natuurlijk. Je hoeft geen anderhalve meter afstand meer te houden en kunt dus staand (of dansend) van het optreden genieten.

Bekijk het hele programma van Popronde Zutphen 2021 op https://www.popronde.nl/steden/zutphen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over Dat Bolwerck en de programmering.

Bedankt, de inschrijving geslaagd!
Oops! Something went wrong while submitting the form.