No items found.
Monastry CelloWercken
Cellomeester Leonid Gorokhov

Slotconcert monastry december

12 december 2021

Op zondag 12 december vindt het slotconcert plaats van het driedaagse opleidingsweekend van CelloWercken Zutphen. Cellomeesters Jeroen den Herder en Leonid Gorokhov begeleiden hierin studenten van conservatoria uit meerdere landen in hun spel.

De studenten zijn dit keer afkomstig uit Duitsland, Spanje, Nederland, Frankrijk, IJsland en Griekenland. Zij storten zij zich op de stukken die ze eerder zelf al bij hun eigen conservatoria ter hand namen. Deze stukken voor cello en piano vertolken ze tijdens het slotconcert op zondagmiddag 12 december. Pianiste Hua-Hsuan Lee begeleidt hierin de cellisten, samen met de student van het conservatorium Utrecht Marc Ginepedrocchi. Het gaat hier onder andere om repertoire voor cello en piano, dat tijdens de lessen is behandeld. Daarnaast treedt het CelloWercken Ensemble voor u op. Er worden onder meer stukken gespeeld van Franck, Boulanger, Prokofiev, Boëlmann, Strauss en Lalo.

Dit concert is onderdeel van de Monastry van december. Op de dag ervoor, zaterdag 11 december, vindt hiervan een masterclass in de Marspoortgalerie plaats. Wees getuige van een leerproces en geniet van de klanken. Cellospelen als dansen, vrijheid vinden op hoog spelniveau.

Datum:
12 december 2021
Tijd:

15:00

Locatie:
Dat Bolwerck, Zaadmarkt 112, Zutphen
Taal:
-
Prijs:
€ 18,50
Fotografie:
1. Monastry CelloWercken
2. Cellomeester Leonid Gorokhov

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over Dat Bolwerck en de programmering.

Bedankt, de inschrijving geslaagd!
Oops! Something went wrong while submitting the form.